Trappstädning i Göteborg

Trapphuset – första intrycket


Att ha ordning på trapphuset tycker vi är viktigt. Fundera en sekund på vad trapphuset faktiskt är. Det är det första intrycket som både hyresgäster, deras gäster, och företag möter. Våra fyra årstider bidrar stort till hur trapphuset ser ut. Under vissa delar av året är det mycket lämpligt att hålla extra ordning. Som hyresvärd kan det vara svårt att själv fixa detta. Men det är sådant som behövs, vi vill gärna hjälpa er att få fram bästa intryck.

I ett välstädat trapphus får man intryck av en fräsch och seriös bostad. Det är lättare att vårda ett trapphus som regelbundet städas. Folk som passerar blir mer medvetna om att torka av skorna och plocka upp efter sig. Skräp som utmärker sig är inget man vill hållas ansvarig för. Välstädade trapphus bidrar till trevligare kunder som uppfattar dig på ett bra sätt. Håller ni ordning lyfter ni hela verksamheten.

Man håller uppe standard och kvalité länge om ni tänker på detta redan från början. Ofta kan bidragande faktorer som pengar vara sådant som gör att man struntar i det. Vi tror att det lönar sig i längden. Genom ett gott rykte får ni återkommande kunder och ni har stor chans att växa. Hyresgäster märker av om ni bryr er och stannar gärna kvar. Trappstädningen anpassas efter önskemål och förutsättningar. Vissa hyresgäster har hand om sin egen ingång, då har vi koll på dom övriga.

Entrén är svår att städa för mycket. Under vinter och höst samlas en del vatten och smuts. Grus som repar och förstör golv och väggar kan vara ett ett problem. Sedan vill man inte att olyckor ska inträffa, för att detta inte underhålls. Vi hjälper till efter önskemål och ser till att undvika detta. Både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är välkomna att ta hjälp. Årstid stoppar inte oss från att bibehålla bästa standard på era hus och fastigheter.

Beroende på vad ni har i trapphuset kan städningen variera. Det som ofta förekommer vid städning av entré och trapphus är.. Städning av hissar om detta finns. Så som moppning, sopning och fläck borttagning. Trappgångarna kan ibland ha element som ska dammas. Men golven ska även sopas torkas samt moppas. Trappräcken bör hållas hygieniska och dörrar lister galler och fönster ska vara fina. Entrén städas lika så men kan även ha mattor som ofta behöver vård. Samt dörrar med glas som behöver putsas.

Även sådant som källarplan och tvättstugor kan vara önskemål. Vi sätter ihop en plan för att era gäster hela tiden ska trivas och känna sig välkomna. Sabotage är lättare att undvika genom fina och väl omhändertagna bostäder och fastigheter. Behåll ett gott rykte och era kunder genom att visa det på bästa möjliga sätt.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!