Kontorsstädning i Göteborg

Vi hjälper er på kontoret!


Kontoret är eran arbetsplats, här kan ni spendera många timmar per dag. Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats. Genom att bidra med rena fräscha lokaler motiverar ni personalen att gå till jobbet. Man kanske inte tror att ett rent kontor kan ha så stor betydelse. Det tycker ändå vi att det har, och även många fler.

Nuvarande kunder och framtida kunder kan besöka er på kontoret. Självklart vill ni visa er från eran bästa sida. Ordning och reda är ett bra första intryck och kunden känner sig inte obekväm. Personalen blir gladare och även chefer. Man känner sig stolt när kontoret är fint och att man bidrar till detta.

Vi har erfarenhet av städning utav alla slag. Och vet vad det betyder när man får hjälp med dessa tjänster. Städning är inget man vill lägga allt för mycket tid på, men det ger ändå stort betydande resultat. Genom att hålla snyggt och rent underlättar man även för de som lider av allergi. Smuts och dam kan vara jobbigt att bli drabbad av under en arbetsdag.

Vi kan erbjuda dig städning anpassade efter era behov. Oavsett om ni är ett större eller mindre företag ändras inte förutsättningarna. Snygga kontor ska alltid prioriteras. Vill ni ha städning varje dag eller bara några fixar vi detta. Vi anpassar oss efter era behov och sätter alltid dig som kund i fokus.

Vad som behöver underhållas på en arbetsplats varierar. Tillsammans kommer vi överens om vad vi ska hjälpa er med. Det som en kontorsstädning omfattar är städning av kontorsrum, Förråd, kök, matplatser, toaletter, konferensrum, hall, trappor osv.

Det vi brukar hålla ordning på är golven så de är rena, papperskorgar, ytor som samlar damm exempel datorer och skrivbord, disken, diskho, mikro, mattor blommor osv..
Dusch är sådant som förekommer ibland samt olika aktivitetsområden. Detta är inte alltid självklart på alla kontor men sådant som vi även hjälper dig ha reda på.

Städschemas sätts ihop och varierar beroende på hur mycket ni jobbar, hur många ni är, hur stor ytan är, och hur ofta ni vill ha hjälp. Städhjälp varje dag, en dag eller flera förekommer allihop. Vi på Mr Clean erbjuder väl utförda resultat som garanterar er nöjd. Vi vill bidra med en bättre arbetsplats till personal och ett kontors som uppskattas av besökare och kunder.

Vår personal är duktiga inom området och bidrar till en friskare vardag. Bättre för alla och har stor betydelse då man ofta jobbar åtta timmar eller mer. Du kan kontakta oss på Mr Clean för mer information och rådgivning, så är vi övertygande om att hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!