Hemstädning i Göteborg

Den oändliga hemstädningen!


Som småbarnsföräldrar kan det vara svårt att få ihop allt. Jobb, fritidsintressen, skola, matlagning, packning ja allt som en vardag kan innehålla. Barnen är det käraste vi har och det gör ingenting att de tar all ens tid. Dock önskar man ibland att man inte behövde sova, hade åtta armar eller iallafall fler timmar på dygnet. Det år svårt att hinna med allt man önskar och städningen prioriteras sist.

Det är antagligen inte ovanligt att man kommer hem efter en lång arbetsdag. Precis hämtat barnen och ställer sig för att börja laga mat. Efter matlagningen är det mer kaos än det var innan, man orkar helt enkelt plocka ihop. Man går och gör annat en stund för att fixa det ”sedan”. Tyvärr är sedan en trött och seg tid. Har man nu lyckats plocka ihop allt ser man hur det ser ut i de övriga rummen.

Ha inte dåligt samvete för detta, vi vet att det är mycket i perioder. Speciellt under våra mörkaste månader, då både humöret och orken inte är på topp. Vi hjälper dig mer än gärna med hemstädningen, så ni får tid över till annat. Allt som städningen omfattar samt ytterligare önskemål. När ni kommer hem är allting klart och ni får tid över till andra ting. Familjetid med mys skratt och lek.

Såklart är det inte bara barnfamiljer som kan behöva hjälp. Oavsett vilken vardag eller status du har, kan vi hjälpa dig med det mesta inom hemstäd. Målet är ändå att ni ska få tid över till annat, vi hjälper till när ni känner av behovet. Vissa perioder har man mer att göra än andra, vi hjälper er då med det minst prioriterade.

Även fast städningen sällan står högt upp på listan. Antingen om det gäller ork eller hur roligt det kan vara, bidrar det till större effekter än man tror. I ett välstädat hem finner man mer ro. Röra upplevs i många fall som stressande. Sedan är det alltid härligt att unna sig själv något extra, och strunta i städningen.

Vad vi gör under hemstädningen skiljer sig åt. Vi tar hänsyn till eventuella önskemål om sådana finns. Annars är vi experter på det vi gör och vet hur vi ska jobba. Vi arbetar under effektiva och välarbetade metoder. Vill du endast ha hjälp i några rum är detta inga problem.

Sådant som nästan alltid förekommer är dammsugning av såväl möbler som mattor och golv. Moppning, vi torkar av fria ytor men även gömda som hyllor, lister, sladdar och fönsterbrädor. Putsning av speglar samt fönster. Våra mer bakteriehärdade utrymmen är köket och badrummet, här ser vi till att städa tillräckligt.

Valet är ditt när det kommer tid vad som ska ingå. Hur många rum ni vill att vi städar och hur omfattande städningen bör vara. Vi är mycket flexibla och lyssnar på era önskemål samt idéer. Målet är att ni ska få tid över till annat, vi hjälper er mer än gärna med det som gårdagen hade att erbjuda. När ni sedan kommer hem är allt borta och ni behöver inte tänka mer på det.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!