Fönsterputsning

Rena fönster för god utsikt


En god utsikt inne på en arbetsplats eller inne i ett hem är något vi arbetar mycket med och gör dagligen. Men lika viktigt är det att se ut. Fönster kan upplevas svåra att hålla rena och underhålla, då de aldrig håller sig rena länge. Det har stor betydelse för dom som tittar på dom, vare sig de är inomhus eller utomhus. Om ni inte har stor passion för att putsa fönster, kan vi glädja er med att vi har de. Vi brinner för allt som har med städning att göra.

På restauranger är det mycket viktigt med god hygien och standard. Fönsterplatser är sådant som efterfrågas vid bordsbokningar. Då vill man självklart erbjuda sina kunder en fin utsikt utan massa fingeravtryck eller fläckar. Underhållning med hjälp av en fönsterputsare undviker dessa situationer.

Putsa fönster är en konst. Har man inte de rätta verktygen kan det lätt bli flammigt och fläckigt. Det är onödigt att låta eran personal stå med detta, när vi fixar det både snabbt och säkert. Med garanti för ett klart utseende.

Vilka kan tänkas behöva hjälp?

  • Restauranger
  • Kaféer
  • Kontor
  • Butiker
  • Museer
  • Gym
  • Privatpersoner

Det är inte bara företag som kan behöva hjälp med detta. Som privatperson kan tiden vara knapp, möjlighet till hjälp kan då vara tacksam. Men även företag kan ha brist på tid vilket kan vara en bidragande orsak till att anlita en fönsterputsare som gör jobbet.

Vad finns det för andra orsaker till att man behöver hjälp med fönsterputsning. Att fönsterna är svåra att komma åt eller är på högre höjder är två stycken. Rätt hjälp kan du få av oss, vi använder oss av rätt medel och verktyg. Arbetet går snabbt och du får ett fint resultat direkt.

Alla årstider är i behov av rena fönster men på olika sätt. Under hösten och tidig vår kan de lätt bli smutsiga av lera och grus. På sommaren syns ränder och fläckar solen skiner på glasen. Undantag finns inte heller för våra kallaste årstider ,då fläckar från smält snö kan vara ett dilemma.

Du som butiksägare eller restaurangägare vill gärna att era kunder ska kunna kika in för att se hur fint ni har det. Viktigt är då att det första intrycket utifrån blir bra. Annars kan risken finnas att det inte vill gå in. Precis som entrén ger fönstren ett första intryck. Skapa ett bra intryck för att visa vilka ni är och att ni är seriösa.

Behöver ni hjälp med rena fönster har vi de rätta verktygen och erfarenheterna för jobbet. Oavsett vilka ni är eller vad ni gör vill vi bidra med gott utseende samt inseende. Som bosatt firma i Göteborg hjälper Mr Clean dig.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!