Flyttstädning i Göteborg

Vi utför flyttstäd i Göteborg med omnejd


Tiden är kommen då ni bestämt er för att hitta ny bostad. Eller så har kontoret tänkt etablera sig någon annanstans. Vi behöver inte veta varför ni flyttar, men vi vill gärna hjälpa er med flyttstädningen. En flyttstädning kan vara ganska omfattande. Tanken är ju ändå att de nya som tänkt flytta in inte ska behöva städa innan.

Ofta tar städningen mycket längre tid än man kan tro. Man börjar i köket men hinner bara till sovrummet . Tills man inser att det bara är timmar kvar tills de nya ägarna kommer. Eftersom städningen är ganska omfattande kan det vara bra att ha en plan. Man får inte glömma någonting, tyvärr är det ändå lätt att man gör det. Sedan tar det även tid att sätta ihop en plan. Varför vill man då att de nya köparna ska bli nöjda? Tänk så här.. Vill ni städa om allt i eran nya bostad?

Vi vet att det är svårt och tiden blir knapp. Inte är det bara grejer som ska flyttas, utan städningen ska genomföras. Vi kan utföra all typ av städning och flyttstädning är inget undantag. Vi hjälper dig mer än gärna med förberedelserna. Det enda ni behöver göra är att flytta ut alla saker. Efter detta tar vi hand om det sista.

Flyttstädningen består ofta av att ”allt” ska bort. Även krokar eller liknade. Sedan kan det vara så att vissa saker ska vara kvar, då kan de självklart vara det. Det vi gör skiljer sig, men vi har ett mål och en grund att stå på. Ofta går det till så här..

Lite kort sammanfattat så torkar vi över allt man kommer åt. Både i, ovanför, bakom, och utanpå. Alla fria ytor ska torkas men även gömda. En vanlig grund som moppning och dammsugning utför vi också. Man rengör i exempelvis fläktar ugn eventuellt kylskåp. Väggar ska rengöras och badrummet ska bli sterilt. Toalett, handfat, handtag och speglar samt fönster putsas. flyttstädning består av att man går igenom allt, så att det varken blir konflikter eller tvister med hyresägare eller köpare.

Om ni som kunder har egna önskemål om hur städningen ska läggas upp går vi tillsammans igenom detta. Ni kanske vill ta lite själva och vi resten. Det kan finnas en hel del att göra, det mesta upptäcker man efter hand. Därför är kan det vara skönt att få hjälp av någon som har en detaljerad plan.

Flyttstädning är mer än bara en storstädning, man grundstädar överallt. Vi hjälper dig med diverse städprojekt och lägger upp en plan om detta önskas. De rätta hjälpmedlen gör det hela lättare och ni kan fokusera på flytten. Ofta kan det vara detta som behövs då en flytt redan innan innehåller mycket planering och förberedelser.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!