Byggstäd i Göteborg

Vi hjälper dig med byggstädningen!


Som hantverkare händer det att ansvaret ligger hos er när det kommer till städning. Om inte, är det hos ägare eller annan ansvarig. Oavsett vart det är ni arbetat eller vilken typ av arbete ni utfört, finns vi Mr Clean där för att hjälpa er.

Arbetet på en byggarbetsplats kan bli omfattande men även mindre omfattande. Man kan aldrig riktigt veta vad som kan tänkas dyka upp. Helt plötsligt ändras era planer. Tiden blir knapp, kanske för att kunden ändrat sig, eller för att bygget krävde andra åtgärder.

Damm och smuts samlar sig lätt både på väggar och i vrå. När arbetet sedan är såpass klart att städningen ska påbörjas, blir det ofta mer än vad man tänkt. Anlitar ni oss, underlättar vi eran arbetsdag genom att utföra det arbete Vi är specialiserade på. Detta gör att det slutliga resultatet blev klart både fortare, och under effektiv arbetstid.

Vi följer våra väl beprövade rutiner när vi utför städningen, men har ni som kund förslag eller önskemål rättar vi oss efter er. Genom att få oss snabbt till arbetsplatsen slipper smutsen gro in. Som tidigare sagt hjälper vi er vart ni än befunnit er. Oavsett om det är trapphuset, lägenheten eller i hela byggnaden tar vi hand om grovstädningen.

Vad gör vi under byggstädningen..? Vi hjälper er ta bort den grövsta smutsen. Vad man anser vara det grövsta är ibland en fråga som kommer upp, samt om den är tillräcklig. Byggstädningen omfattar städning efter hantverkaren. Smuts och damm och splitter som spred sig under bygget. Det vi gör är bland annat dammsugning, fönsterputsning, torkning av golv, andra ytor osv..

För dig som inte är byggare utan har hand om all städning själv, blir det oftast så att städningen sker på din fritid. Glöm inte bort att vi hjälper dig också. Det är inte så att byggaren alltid har hand om byggstädningen. Är det du som ansvarar för huset eller byggnaden som har det, kan det underlätta med lite hjälp. Vi hjälper dig mer än gärna och under tiden behöver du inte lyfta ett finger.

Framförallt kan vara värt att fundera över byggstädning om renoveringen skett över stor yta. Det är det lätt att säga att man fixar det själv. Dock tänker man oftast inte på vilken tid det tar. Rengöringen blir svårare och mer omfattande utan rätt samt bra utrustning. Hyr in någon som gör detta dagligen, vi garanterar dig bästa resultat av byggstädningen.

Oavsett vem du är som söker oss, byggare eller privatperson är du mycket välkommen. Vi lyssnar på dina önskemål och svarar på frågor. Ta dig tid för annat, så fixar vi städningen!

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!