Bodstäd

Bodstäd för en renare arbetsdag


Vi städar på diverse arbetsplatser och ingen bör anses vara mindre viktig. Vare sig man jobbar på kontor eller har jobb på en byggarbetsplats bör hygien alltid vara en fråga som prioriteras. Vi hjälper dig att få trivsam dag på jobbet genom att underhålla bodar och baracker. Dessa är tanken att användas av er flitigt och dagligen när detta är enda stället ni kan äta, byta om och gå på toaletten.

Eftersom barackerna är ganska små är det viktigt att ha extra koll på så de är fräscha. De kan lätt smutsas ner då en byggares arbetsplats kan vara mycket varierande och kräva diverse arbete. Era hantverkare byter säkert om i bodarna samt förvarar sina arbetskläder. Med tanke på vad de kan tänkas arbeta med under en dag, kan kläderna se ut därefter. Vi hjälper er hålla ordning och reda och ser till så att bodarna hålls i fint skick.

Lunchrummen och toaletterna är två ställen där bakteriehärd lätt kan bildas. Det är viktigt att städa dessa utrymmen ofta och noggrant. Rena tvättplatser duschar och avlopp är sådant som är betydelsefullt. Ibland behöver bodarna användas som kontor , lika viktigt är det då att man håller bra standard. Om kunder och personal ska vistas här inne bör det vara fint och rent.

Vad vi kan hjälpa er med är god ordning och bra hygieniska förutsättningar. Man behöver sällan grovstäda barackerna allt för ofta om man underhåller de. Med fräscha bodar behåller man den befintliga standarden. Det är större chans att bodarna lever längre om man underhåller dom med städning.

Vad kan vi hjälpa er med?

  • Matsal – vi kan hjälpa er diska, skura, moppa och putsa. Se till att matsalen är hygienisk genom att torka bord, stolar och bänkar.
  • Omklädningsrum – Kräver ofta rengöring av golv så som moppning och dammsugning.
  • Tvättställ – behöver skuras av hygieniska skäl, det ska finnas tvål, handdukar och andra förutsättningar att kunna tvätta sig.
  • Toaletter – Om detta finns ska dom hålla i god hygien, rena toaletter, handfat och golv.
  • Entré – Kan lätt bli en samlingsplats för grus och smuts. Underhåll av mattor, borttagning av fläckar och putsning av fönster. Hela utrymmet ska vara fritt från grus och smuts.

Vi kan gemensamt komma överens om hur ofta ni behöver hjälp och med vad. En del saker kanske ni vill sköta själva, då kan vi komma vissa dagar för grovstädning. Ni kanske vill att vi städar varje dag, då tar vi hand om det mesta för att hålla en god hygienisk standard.

Bodar och baracker kan lätt bli smutsiga under kort tid. Detta för att personalen ofta går direkt från arbetsplatsen till matsalen eller tvättrum. Mr Clean städar era bodar efter era önskemål. Noggrann städning för att ge personalen trevliga frukost raster och luncher. Målet med städningen av barackerna är en renare dag på jobbet, som upplevs som mycket trivsam kollegor emellan.

Utnyttja RUT-avdraget och få förmånlig städhjälp!